how to create your own website for free


HIALUROX TESTKEZELÉS, TERMÉKEK

A bíbor színű indiai csalán
(Coleus Forskholii) kivonatával

Ezt a Sri Lankáról származó, különleges fajta növényt, a bíbor színű Coleus Forskholii-t a neves finn botanikus, H. Forskal fedezte fel.
A hagyományos indiai gyógyászat már az ókor óta alkalmazza különböző betegségek kezelésére. Egy évben egyszer, ősszel aratják,
abban az időszakban, amikor a növény gyökerében termelődő és kiválasztódó hatóanyag eléri a legmagasabb koncentrációt. A forskholii hatásmechanizmusának alapja, hogy egy enzimet, az adenil-ciklázt aktiválja, az enzim a sejtekben megemeli a cAMP koncentrációját.
A cAMP talán az egyik legfontosabb sejtregulációs eleme az anyagcsere folyamatoknak. Kialakulásával egy időben azonnal további olyan enzimek működését serkenti, amelyek elsősorban a sejtszinten zajló különböző anyagcsere folyamatokban vesznek részt.Legjelentősebb szerepe a zsírlebontásban betöltött tevékenysége.A lipolízist, vagyis a raktározott zsírsavak lebontását döntően a cAMP szabályozza.
A forskholii egyfelől serkenti a lipolízist, a zsírlebontást, másfelől gátolja az adenozint, így megakadályozza a zsírszintézist a zsírsejtekben.


A forskolin (a Coleus forskholii gyökér standardizált kivonata) klinikai alkalmazás során igen hasznosnak bizonyult a súlycsökkentés szabályozásában, a cellulit és néhány, az elhízással összefüggő működési zavar kezelésében.


A HIALUROX testkezelés egyéb hatóanyagai

Az indiai csalán mellett három másik, nagy hatékonyságú összetevő is találhato liposzómába zárva a tökéletes kezelés érdekében:


LEGACTIF: növényi alapú, három komponensű komplexum, amely serkenti a vérkeringést.


A közönséges aranyvessző, vagy más néven Solidago Virgaurea egy ritka, egynyári növény az őszirózsafélék családjából, amely 2.800 méter magasban nő az ázsiai erdők tisztásain. Keringésjavító, alvadásgátló, vízhajtó hatás jellemző rá.


Citrom: a citrom héjából nyert kivonat, flavonoidokban, különösen heszperidinben és naringinban gazdag, nagy mértékben javítja
a vérkeringést.


Ruscus: a Ruscus Aculeatum, más néven a szúrós csodabogyó kivonata.


Theophyllisilane: az indiai Fekete alga kivonatából nyerik szintézissel, ez a csodaszer komoly roboráló és zsírégető hatású, és hatékonyan regenerálja a szöveteket.


Indiai Fekete alga: a zsírbontást serkentő adenilát-ciklázt aktiválja. Regenerálja a kötőszöveteket és elősegíti a mikrocirkulációt (50 nm-nél kiseb átmérőjű erek keringését), normalizálja a sejtanyagcserét és szebbé teszi a bőrt.


Glaucin: a mákfélék családjába tartozó Glaucinum flavunom (sárga szarvas mák) alkaloid molekulája, meggátolja a szabadgyökök keletkezését, elasztáz enzimet állít elő.


Glaucinum flavunom: ez a növény, amelyből a kivonatot nyerik, kulcsfontosságú szerepet tölt be a zsírraktárok lebontásában, mert csökkenti az elő-zsírsejtek, preadepociták érésének mértékét, valamint a sejten belüli vízvisszatartást. Az elasztáz enzim növeli a bőr feszességét, valamint hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez.


Végső soron tehát a Hialurox Testkezelés stimulálja a zsírlebontást, mivel megakadályozza a zsírsejtekben a zsír szintézist.


A csúcstechnológiával előállított, biotechnológiai eljárással készült liposzómába ágyazott hatóanyagai megsokszorozzák ennek a forradalmian új cellulit- és zsírcsökkentő kezelési eljárásnak a hatékonyságát.