free web page makerHialurox arckezelés problémás bőrre


Az akne, közönséges nevén pattanás, nem csak a kamaszok életét keseríti meg, felnőtt korban is jelentkezhet külső, belső vagy örökletes tényezők következtében. Mégis leggyakrabban a kamaszkori hormonváltozással jelenik meg, amikor mind a fiúkban, mind a lányokban megnövekszik a férfi nemi hormonok szintje. Ilyenkor megváltozik a faggyú összetétele, mennyisége jelentős mértékben megnövekszik
és a fokozott elszarusodás következtében a szőrtüsző kivezetőcsöve elzáródik.

A bőrünkön normálisan is előforduló Propionibacterium-acnes osztódni kezd, megfertőzve ezzel a szőrtüszőt és a bennrekedt faggyút.
A gyulladásos folyamatok göbcsék, göbök, gennyhólyagok, ciszták formájában jelennek meg, mely látványra sem szépek, de fájdalmasak
és gyógyulásukat gyakran követi hegképződés.


A problémás bőr tisztítását bízzuk szakemberre, megfelelő szakértelem hiányában maradandó károsodást okozhatunk bőrünkön.


A Hialurox készülék segítségével, két tisztítás között, jelentősen csökkenthetjük a gyulladásos folyamatokat. A kezelést ugyanúgy végezzük, mint az anti-aging kezelést, de a hatóanyag, amit bejuttatunk a bőrbe nem a hialuronsav lesz, hanem az allicin. Az allicin a fokhagymának, mint gyógynövénynek, a hatóanyaga.


Allimax Alliderm fokhagyma gél 30 ml

Allimax Alliderm fokhagyma gél stabilizált allicin tartalommal.
A kozmetikum az Allimax család tagja, amely több mint 10 éve Európa és az USA egyik kedvenc természetes egészség őre. 100% természetes és natúr készítmény, aloe vera és C-vitamin kivonattal.